Om Sara Schlüter

Den 24. september 2018 tiltræder jeg som presseansvarlig i Københavns Politi.

Presserådgiver, journalist, redaktør og moderator med speciale i udenrigspolitik, integration og udvikling.

Jeg har arbejdet en række steder blandt andet som presserådgiver i Dansk Flygtningehjælp, radio- og webjournalist hos DR og redaktør på DR’s udlandsredaktion, jeg har dækket klima for Berlingske, været udenrigsreporter hos Nyhedsavisen, pressechef i Mellemfolkeligt Samvirke og kommunikatør for Socialdemokraterne i Europa-Parlamentet.

Privat er jeg glad for god gastronomi, nyhedsanalyser, champagne, stumfilm, havudsigter, gademad, opera, museer, lange gåture i pæn natur og historisk faglitteratur. Desuden samler jeg på litteratur fra og om København i perioden 1880 til 1920.

Mere om mig:

LinkedIn, Instagram, Twitter, Facebook, Kvinfos ekspertdatabase, Altinget.dk.

Foto: Agnete Schlichtkrull